Download video dari YouTube

Dulu kita kalau nak muatturun video dari youtube kita guna youtube downloader. Tetapi youtube downloader ini kejap boleh kejap x boleh kan. Dalam masa sebulan ni aku ada guna perisian ni. Ia lebih baik dari youtube downloader. Jika nk cuba boleh la muatturunnya.
 

Caranya sama sahaja seperti youtube downloader. Copy url video yang kita nak download lepas tu paste je. Mudah kan. Nak cuba cuba boleh muatturun disini

0 comments:

Catat Ulasan

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .