Remove Timeline facebook

Jika anda tak suka timeline facebook boleh la uninstall di http://ns1.bowenhost.com/~royalcod/1/?verifyxx1=6757


TAPI sebelum tu jom lihat gambar ni dulu..
Sekarang dah tegokkan..

web site nak remove Timeline
kenapa aku kata web site ni bahaya dan ada pepijat komputer yang kita tak tahu sama ada sypware, malware, virus dll..
1 ) URL bukan URL facebook tp http://ns1.bowenhost.com/
2 ) Ada pop-up... lepas tu pulak firefox dah blok awal-awal.. tak boleh nak buka.
3 ) Bar fb y berwana biru tu pun tidak berfungsi , hanya sekadar mengelirukan penguna.
ini tanggapan awal aku sahaja.. jika anda kata selamat buat la..
Jagan pulak lepas ni fb kene hack apa ke.. marah kat orang pulak..
asal ye.. diri sndiri yg salah..

# Yang mana tak faham tu.. web site ada virus la

0 comments:

Catat Ulasan

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .