Senarai Hacker Malaysia


Antara pengodam yang terkenal di Malaysia :

Rileks Crew
Newbie3viLco63s
Black OPS
Cat-Davilcode
Dragon Force
Cyb3rSeC Crew
Cber S.W.A.T
Cyber Falcon Z
Guess Who ??
Macho Cyber Crew
Atom MoTa

Mereka memeng terkenal dengan serangan jarak jauh. Kata yang lebih mudah ialah cyberwar bahasa melayunya perang siber.





18 comments:

  1. wowo..blog fendy pernah kene hack dgn dragon force...

    BalasPadam
  2. mintak bantuan mane2 hacker hack blog http://tolongmalaysia.blogspot.com geram r dengan blog ni.. copy paste xreti backlink.. grrr

    BalasPadam
  3. kenapa dorang nak hack blog2 org lain ek?x takut dosa ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mereka hack sebab2 tertentu..
      yang main pakai hack sesuka hati ni budak2 yang nk baru belajar..

      Padam
    2. Kami hack dengan bersebab :D

      Padam
    3. Klau blh tolong msj aku di no 0199080605 ye

      Padam
  4. adoi, hacker ni main kotor tol.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Asal kami main tipu?

      Padam
    2. Minta tolong eh.....boleh x

      Padam
    3. Salam.boleh minta tolong hack fb wife sy tk?

      Padam
    4. Salam.boleh minta tolong hack fb wife sy tk?

      Padam
  5. Hey
    Kawan2 ku sekalian
    aku ada berita terbaik

    http://www.facebook.com/AnonyMalaysia

    like page tuh !

    tak like aku tak layan kowang


    #Please LIKE and Promote page ini!

    BalasPadam
  6. hack ini ada baik buruknya..pape pn bergantung pada niat individu..:)

    BalasPadam
  7. Fb aku dah pernah kne hack dgn Macho Cyber crew. Tpi aku blh bukak balik. Alhamdulillah ^^

    BalasPadam
  8. Programmer nazaryman aja aq hack add aq mfaqrullah@yahoo.com pls aja aq

    BalasPadam
  9. sapa boleh ajar aku hack fb org aku bagi rm2k. seriously.dapat hack system / tracking nombor phone aku tambah lagi 1k.terima kasih.

    BalasPadam
  10. Mcm mana nak hack perbualan whatsapp yg dh 1bulan ke 2 bulan yg telah dipadam oleh suami?A

    da mana2 hacker yg tawarkan khidmat bantuan hacking whatsapp/sms/call log?

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .