Penyalahgunaan fungsi follower


Ramai kaw punya follower. Hebat sangat la ter. Disini admin cuma nak luahkan perasaan dimana ramai antara penguna yang menyaklahgunakan kegunaan sebenar follower nie. 

Nak tahu fungsi sebenar follower? Lihat gambar dibawah :-

 

Penah jumpe? Benda ni ada di home blogger anda. Disinilah kegunaan sebenar follow. Disini akan dipaparkan setiap kemaskini blog yang anda follow. Kita nak baca benda yang kita suka baca je kan. Secara jujur anda jawab adakah anda ambik tahu kemaskini blog yang anda follow? Jika blog yang kita tak suka buat apa kita ambik tahu pasal kemaskini cacatan beliau kan.

Sebab itulah timbul persoalan Perlu ke Even Follow Blog di facebook? Siap buat even lagi kat facebook untuk ajak admin ikut bontot dia.  Wahai sahabat ikut aku la aku nak pergi mana, paksa aku ikut bontot kaw buat apa?

Belas kasihan blogbudaksengal.blogspot.com

Apa yang admin rasa disini admin tak perlu tambah gadget follower di blog DS ini sebab ramai yang memaksa admin follow dia balik. Anda suka anda follow la.Tiada paksaan. Jagan paksa admin buat sedemikian. Kemungkinan besar juga selepas ini admin akan buat fugsi follower dangan cara update melalut e-mail atau RSS.

Pendapat Cik Lyssa Faizureen
Tahu jek Cik Lyssa yang aku buat entri pasal ni

**maaf bahasa agak kasar disini

11 comments:

  1. Whoaaa... Gua selalu BW kat dashboard senang

    BalasPadam
  2. sokong nie....
    biar takde follower janji ada pembaca....
    benci event kat FB suh follow blog....

    BalasPadam
  3. kalau org follow kita, tak salah utk kita follow dia balik...tp xleh pksa kan...at least, ade feedback...lgpon xsusah nak tekan button follow...xkena bayar...

    tapi....kalo paksa follow memang xpatut la...

    just my opinion...xde kaitan dgn yg hdp atau da tiada...hehe

    BalasPadam
  4. pic pertama tuh memang dah banyak orang guna.cehh..tipah tertipu..

    BalasPadam
  5. eerr...makin banyak event macm tu kan...
    betul juga apa kamu kata tu =)

    BalasPadam
  6. hehe . Waaahhh .. Nak cakap ni je boleh


    "Haaaa . Betul...betul...betul...." (cara upin ipin )

    hek . nice entry :)

    BalasPadam
  7. betol-betol.. penuh notification facebook suruh follow.. nak marah pun ade..

    BalasPadam
  8. notification zaza pun penuh..mmg abaikan je..huhu

    BalasPadam
  9. hehe betul tu..saya sokong..skang ramai yg berlumba2 utk kumpul follower.

    BalasPadam
  10. Blog aku takde widget follower. Means? Sendiri faham laa. Hahaha. By the way, aku baca dari Google Reader senang.

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .