Remove Timeline Dengan Selamat


Ramai yang tak suka facebook timeline dan ramai berhijrah ke Twitter termasuklah admin sendiri. Banyak cara untuk 'remove timeline' nih tetapi adakah ia selamat? Apa yang kita muat turun? Apa yang kita install? Sebagai contoh baca cacatan lama disini. Sudah baca kan? itu adalah salah satu penipuan untuk 'remove timeline' dan ada banyak lagi cara yang menipu penguna.

Tak nak tulis banyak-banyak, terus ke tajuk asal cara nak remove timeline dengan selamat tanpa virus dan sebagainya. Caranya mudah saja :



2) Pilih pelayar web yang anda gunakan


3) Klik Install



Siap. Cuba buka wall facebook anda. Ini adalah add-ons pelayar web. Pelayar web yang install add-ons ini sajaha yang boleh hilangkan facebook timeline. Tidak perlu ragu-ragu dengan cara ini.




4 comments:

  1. wah.... mantaph.. kalau misal dari komputer lain terlihat gak sob ?

    BalasPadam
  2. tapi kat komputer yg ada plug in tu jer.....

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .