Windows 8 Consumer Preview

Logo Windows 8

Microsoft telah melepaskan Windows 8 Consumer (beta2) pada 29hb februari 2012 untuk dimuat-turun. Anda boleh muat-turun disini

Pada hujung tahun lepas  Microsoft telah melepaskan windows 8  Developer (beta 1) dan DS sudah muat-turun dan mencubanya. Mula-mula guna waktu nak cari butang shutdown agak lama la jugak.. hehe. Akhirnya jumpe la jugak dalam 2,3 minit mencarinya. Untuk Windows 8 consumer ni DS masih lagi tiada niat untuk download dan mencubanya. Jika anda nak cuba boleh la muat-turun tapi kene pandai burn ISO dan format komputer la.






1 comments:

  1. ahak..lepasni boleh la tukar windows saya yg dah lapuk tue..kekeke..tak sabo nk bunag cik vista kiki

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .