Cara Hack Wifi Guna Minidwep GTK


1. Install Minidwep-GTK (cari lah kat google)


2. Buka Minidwep-GTK untuk memulakan program. Satu tetingkap akan segera keluar, hanya klik ok.

3. Kemudian klik scan untuk mengimbas wifi yang ada.

4. Pilih wifi yang nak digodam, dan klik launch untuk memulakan proses crack.

5. Biarkan IVS berjalan sampai kata laluan dijumpai. ( dapat suda password )

  Minidwep-GTK ada dalam linux Backtrak. Dalam Linux lain kene install sendiri.

9 comments:

  1. nie gne utk crack wep jea.. kasi detail sket admin..

    BalasPadam
  2. yang nie tok linux je kew? window boleh?

    BalasPadam
  3. aku tak yakin software2 ni dapat... CommView dan aircrack tu pun mgelirukan dan trlalu lama nak tunggu kputusan analisis kat Command Prompt...... nak guna Beini 1.2.5 pun masalah... kdang2 nak minta Wireless card.. yg peliknya.. Wireless card dah latest up to date...
    nak try jugak guna BackTrack.. tpi kat Melaka ni .. tak tahu mana dapat DVD BackTrack tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni bukan software lah tapi operating system (os) dan satu lagi mana ada beini 1.2.5 yang ada pon 1.2.3 ko guna versi dishingtech ke...cuba download xiaopan pulak..(google la)...
      backtrack ada kat laman web dia lah download je....

      Padam
    2. Beini tu sistem operasi..
      minidwep baru la perisian atau software/aplikasi..
      tak kisah la nk guna os apa pun..

      Padam
  4. cuba yang ni cepat dan mudah http://262ac766.any.gs

    BalasPadam
  5. guna wifiway lagi senang,dalam wifiway pun ada minidwep dgn feddingbottle serta bermacam lagi software crack dalam satu sistem bernama wifiway,comfom bleh detect wifi card yg tersedia pada laptop,kalau beini leceh tak dpt detect wifi,guna minidwep paling senang dan cpt,dlm 10 ke 15 minit dah dpt password

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya guna miniwep gtk untuk dapatkan password dari 5-10 WEP SSid. Satu pun tak dapat! Ada satu dua id tuu, saya open miniwep dan proses berjalan sampai 7 - 8 jam, masih tak dapat password. IVS sampai 48 ribu lebih. Apa hal? Apa yang tak kena. Lepas tu semua bar hanya sampai 2-3 saja walaupun wifi tu hanya lebih kurang 30-50 meter dari rumah. Saya guna signal king 10TN.Macam tak percaya bila encik cakap boleh dapat password dalam 15 minit. Ada sesiapa boleh bagi tips kat saya. Terima kasih.

      Padam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.
Digalakkan memberi ulasan pendapat yang berinovasi.
Terima kasih atas ulasan.

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .