LegoLand di Google Chrome

Legoland Geng Blogger Sengal

Ramai blogger update blog pasal Lego Land nih. Admin nak juga, hehe. Sambil menunggu Legoland Malaysia yang bakal dibuka pada 15hb september tahun ini. Jom kita bermain Lego di pelayar web sahaja iaitu di Google Chrome.

Lego boleh dikatakan merupakan salah satu permainan yang menarik, disamping meningkatkan kreativiti pemainnya. Dan kini, Google bersama-sama Lego membawakan Lego versi maya, membolehkan para pengguna membangunkan atau membina sesuatu menggunakan Lego terus pada pelayar web Chrome mereka. Ia membolehkan para pengguna membangunkan apa sahaja menggunakan Lego, dalam kaedah interaktif 3D.

Jadi, untuk mula bermain Lego terus pada pelayar web Chrome anda, dengan layari laman rasmi BuildWithChrome.


Admin dah cuba buka guna firefox tak boleh, sebab ini applikasi chorme. Gambar kat atas mula-mula tu yang admin buat.. hehe yang kat bawah ni cari kat google jek. Tak tahu sapa buat. Anda kretif ? cuba la buat dan update di blog jika ada blog la. dan bagi tahu admin. Saja nak lihat ^^v

2 comments:

  1. tadi gua nak beli lego bumblebee, tapi perghh, dekat RM50 seminggu punya duit makan lesap je kalau beli. T__T

    BalasPadam
  2. Pernah main.. syok jugak sampai ternganga sekejap. hehe.. macam bebudak tapi hilang stress. Legolang Malaysia teringin nak masuk tapi tu la mahel sangatz.. uhuk..

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .