Yammer Laman Sosial Dari Microsoft

Enterprise Social Network


Media sosial telah mengalami perubahan cara kita berkongsi dan menyambung dengan rakan-rakan dan keluarga, dan ia akan memberi kesan yang lebih mendalam terhadap cara syarikat beroperasi. Memberikan organisasi anda kelebihan yayasan sosial yang kritikal untuk kejayaan dalam persekitaran hari ini pantas.

www.yammer.com, merupakan rangkaian sosial persendirian dari Microsoft untuk syarikat anda. Ia memberi kuasa kepada kakitangan untuk menjadi lebih produktif dan berjaya dengan membolehkan mereka untuk bekerjasama dengan mudah, lebih bijak membuat keputusan dengan lebih cepat. Ia merupakan satu cara baru bekerja yang semulajadi memandu penjajaran perniagaan dan ketangkasan, mengurangkan masa kitaran, menarik penglibatan kakitangan dan meningkatkan hubungan dengan pelanggan dan rakan kongsi.
 
 

3 comments:

 1. erm...satu lg laman sosial yg bgos dan ade pelbagai inovasi di situ..
  tp xkn rkyt msia hanya ingin menjadi pengguna kepada laman sosial yang telah banyak diwujudkan oleh negara2 lain sdgkn lman sosial bole memberi kita hasil yang sangat lumayan..mne pegi programmer2 yang hebat kt msia???

  BalasPadam
 2. ade je web social mesia. tapi tak meluas, rakyat tak sapot. akhir nya tenggelam. bukan satu dua. tapi memang byk dah. dan semuanya lupus.

  BalasPadam
 3. bertambah la nmpknyeee...erkkk...

  BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .