Percuma Roboscan Internet Security

Roboscan Internet Security adalah anti-malware program bersepadu untuk melindungi komputer anda daripada ancaman luar talian. Internet memudahkan perkongsian fail dan maklumat yang berguna, tetapi perkongsian boleh peningkatan pendedahan komputer anda kepada pelbagai ancaman dalam talian. Roboscan Internet Security menggunakan sistem keselamatan Enjin Dwi yang menyediakan Multi-Layer penapisan untuk pengesanan yang lebih menyeluruh dan penghapusan ancaman dalam talian.
 
Roboscan menggunakan dua enjin yang memenangi anugerah, Enjin BitDefender dan Tera Engine Roboscan, untuk mempertahankan komputer anda. Kedua-dua lapisan perlindungan mengenal pasti dan menyekat malware (seperti spyware, trojan, adware, cecacing, virus dan sebagainya) dan alat hacking.

Teknologi Smart roboscan, Scan menyimpan proses imbasan anda dengan cepat dan cekap. Apabila Roboscan mengimbas komputer anda, ia menyimpan rekod fail yang selamat dalam pangkalan data whitelist dalaman yang menggunakan untuk rujukan dalam imbasan masa depan. Pangkalan data whitelist ini dikemaskini setiap selepas imbasan, mengurangkan masa yang diambil untuk menyiapkan setiap imbasan berturut-turut.
 
Roboscan menghalang mana-mana fail normal daripada dikesan sebagai virus dengan menggunakan sistem pengiktirafan yang unik positif yang palsu.
 
Bagi edisi  Roboscan Internet Security PRO. Roboscan mengoptimumkan prestasi komputer anda dan responsif dengan memotong fail yang tidak perlu, membersihkan fail sementara dan menguruskan registry PC anda.
 
 

0 comments:

Catat Ulasan

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .