Windows 8 Released To Manufacturing (RTM)


Seperti mana yang dijanjikan oleh Microsoft sebelum ini, kini anda sedia untuk memuat-turun Windows 8 RTM dan mencubanya sendiri pada komputer anda, jauh lebih awal sebelum Windows 8 dilancarkan kepada umum pada 26 Oktober kelak.

Tetapi berbeza dengan Windows 7 RTM sebelum ini boleh dimuat-turun secara percuma. Kini Windows 8 RTM yang telah dilepaskan pada 15hb lalu hanya boleh dimuat turun bagi para pelanggan MSDN dan juga TechNet  yang membeli Subscriber ID sahaja. Untuk ahli biasa sudah tidak boleh.

Walau apa pun. Disini DS ada berita baik, anda masih boleh memuat-turunnya. Dimana banyak versi yang mula tersebar, dikatakan ia juga adalah versi sebenar RTM walaupun bukan dari microsoft sendiri. Jika anda ingin mencubanya, boleh muat-turun ketiga-tiga link dibawah. Muat-turun ketiga-tiga tau, satu je tak boleh. kemudian gabungkan fail iso tersebut.





1 comments:

  1. haaa, susah la kalau guna windows baru T__T nak cari software yg valid tu lah susah, kalau setakat guna office work ja mudah.

    harap ada yg lebih muda masa akan dtg. haha

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .