Dota 2.0 - Main Game Pun Boleh Kaya


Rakyat Malaysia pertama yang menjadi jutawan dengan bermain games?

ChuaN bersama pasukannya iG dari negara China telah memenangi Dota 2 The International pada hari semalam 3hb September 2012 dengan hadiah USD 1 juta untuk tempat pertama. Di khabarkan penaja mereka Invictus Gaming juga berjanji untuk mengadakan hadiah mereka, oleh itu setiap pemain mungkin menerima habuan sehingga USD 400,000 seorang (RM 1.2 juta)



 

Sumber (Diringkaskan dan Diterjemahkan)


5 comments:

  1. kalau main PlantsVSZombie boleh jadi jutawan tak ? huhu

    BalasPadam
  2. perghh..ingat kalau ada game angry bird macam ni,,nak join jugak la,, pernah main dota dulu,,jeng otak..pening sekali..
    pernah main plantvs zombie,,tapi half way..takda minat dalam zombie.huhu

    BalasPadam
  3. perghh, main batu seremban pon tak dapat.

    BalasPadam
  4. den ari2 men dota tp stil noob lg..
    asik kne buli je klu men on9..
    sbo jela

    BalasPadam
  5. main temple run pun asyik x menang ni nk main dota hahha salute la budak ni

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .