MySpace Akan Berwajah Baru


Bila tahu je My[_____] berwajah baru rajin pulak masuk yang dah lama tak masuk. Berapa lama tu tak pasti la pulak kan. MySpace memang penah popular kira-kira 5 tahun yang lepas walaupun facebook dah memang ada waktu itu.

Oleh kerana MySpace sudah pun diambil-alih oleh syarikat baru, syarikat apa admin tak pasti, tak dek info. Meraka akan mempekenalkan antaramuka MySpace yang baru. Bila tu tak tahu la pulak kan. Tunggu je lah nanti. Yang mana dah ada akaun MySpace tu cuba-cuma la masuk balik.

Jom lihat video ni serba sedikit tenteng antaramua baru MySpace ni. Menarik tak? Adakah facebook akan tercabar?


2 comments:

  1. myspace? huhuiii.. mmg xde akaun ni, friendster pun ntah apa cerita..

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .