Pralihat Panda Internet Security 2013


Selain anti-virus, ia menggabungkan firewall dua hala, anti-malware, perlindungan identiti, anti-spam, kawalan ibu bapa, vaksin USB dan perlindungan terhadap serangan phishing (scamming). Ia juga memberi perlindungan berdasarkan teknologi cloud (awan).

Edisi 2013 Panda Internet Security memperkenalkan pengurus imbasan baru, yang direka untuk meningkatkan kelajuan pemprosesan fail sehingga 70%. GUI baru juga telah diserasikan dengan windows 8 untuk kegunaan skrin sentuh.

Panda Security juga mengunakan pangkalan data malware yang sama seperti dalam kes BitDefender Total Security 2013 (dikaji semula di sini) untuk menguji pengesanan dan kebolehan penghapusan Panda Internet Security 2013.


Harga admin masih tak dapat harga sebenar. Dari pengalaman admin guna Panda lebih baik la dari kaspersky sekarang. Kaspersky sekarang agak kurang berkesan dan agak berat jika dibanding kan dengan kaspersky 6.0 dahulu. Jika anda ingin mencuba Panda Internet Security 2013, boleh muat turun disini.



1 comments:

  1. aku pakai yang free je.. microsoft security essential pun dah ok ape.. hehe

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .