Hacker Malaysia Serang Laman Israel



Anonymous - #Operation Israel. Sebagai tanda benci dan bantahan terhadap kekejaman yang Israel lakukan pada umat islam di Palestin pada awal Muharam. Pengodam tempatan dari pelbagai crew mulakan misi mereka dengan menyerang laman web Israel.il. Sehingga kini misi ini masih lagi rancak berjalan.

Anonymous  dari seluruh dunia juga termasuk dari Malaysia juga turun melakukan pekara yang sama ketika ini dan telah melancarkan #Operation Israel. Lihat mesej yang disampaikan melalui youtube dibawah.






7 comments:

  1. respect ! serang je stiap hari..

    BalasPadam
  2. cool~ klau 1000 orang buat mcm ni mmg hbis la israel.

    BalasPadam
  3. #save_gaza #save_muslim #froza_gaza #bravo_gaza

    BalasPadam
  4. mohon tanya kat mana nak beli topeng tu?

    BalasPadam
  5. Saya orang indonesia juga mendukun hacker malaysia untuk serang ISRAEL

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .