IObit Malware Fighter 2.0



Pasti pengguna sudah ada perlindungan anti-virus tetapi ia tidak cukup tanpa perlindungan anti-malware. Ini kerana anti-virus tidak mempunyai perlindungan penuh terhadap jangkitan dan serangan alat malware

Bagi yang belum mempunyai perisian Anti-Malware. Pengguna boleh mencuba IObit Malware Fighter 2.0 yang baru sahaja dilancarkan 2 hari lalu. IObit Malware Fighter merupakan antara perisian anti -malware yang agak popular dan kini telahpun melepaskan versi 2.0.

IObit Malware Fighter 2 adalah perisian anti malware & spyware yang mengesan dan menghapuskan jangkitan dan melindungi PC anda dari tingkah laku yang berniat jahat dalam masa nyata. Dengan enjin anti-malware 2 teras, ia dapat mengesan malware yang paling kompleks dan mendalam, seperti spyware, adware, trojan, keyloggers, bots, cacing, dan hijackers, dengan cara yang pantas dan cekap!

IObit Malware Fighter 2 juga merupakan perisian anti-malware yang paling maju dan unik. Dengan kemas kini automatik, pelbagai pengawal sistem, dan pilihan keselamatan berasaskan awan, IObit Malware Fighter menawarkan 2 versi iaitu versi percuma dan Pro dan menyokong sistem operasi windows 8.






0 comments:

Catat Ulasan

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .