IObit Driver Booster Stabil Sedia Dimuat-Turun


IObit telahpun melepaskan Driver Booster 1.0 versi stabil secara rasmi. Sebelum ini ia hanya dalam bentuk ujian Beta. Kemaskini pemacu(driver) bergantung kepada teknologi awan untuk memberikan akses terus kepada pangkalan data yang semakin meningkat peranti yang disokong.

IObit Driver Booster adalah perisian utiliti untuk mengemas kini pemacu peranti lama untuk Microsoft Windows. Ia mengenal pasti pemandu ketinggalan zaman / lama, dan menyediakan pilihan untuk memuat turun dan kemas kini. 

Pemacu(driver) yang lama(outdated) boleh menjejaskan prestasi PC pengguna dan membawa kepada kegagalan(crash) sistem. IObit Driver Booste mengimbas dan mengenal pasti pemandu secara automatik, dan muat turun dan memasang kemas kini yang sesuai untuk pengguna dengan hanya satu klik dan menjimatkan banyak masa. Selain itu, ia direka khas untuk menambahbaik pemacu untuk prestasi permainan(gaming) yang terbaik. Ia adalah perisian untuk melindungi PC anda daripada kegagalan perkakasan, konflik, dan kegagalan sistem
0 comments:

Catat Ulasan

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .