Ulasan IObit Smart Defrag 3


IObit Smart Defrag 3 membawa ciri-ciri baru yang kuat dan antara muka yang direka semula yang membuat tugas yang jika tidak membosankan defragmenting drive pengalaman lancar. Penambahbaikan adalah ketara dalam defragging kecekapan berbanding dengan versi 2, membuat Smart Defrag yang terkemuka defragmentation utiliti untuk semua pengguna, sama ada mereka adalah orang baru atau berpengalaman .

Dalam hal pembersihan komputer dan pengoptimuman, defragmentation cakera masih mungkin penyelesaian yang paling berkesan. IObit mengambil pendirian dengan jenama Smart Defrag 3 yang baru.

Smart Defrag 3 mendapat ciri-ciri baru dan beberapa kemas kini dalam versi terkini, seperti antara muka yang direka semula, kaedah defragmentation baru dan lebih berkuasa ( defrag dan mengutamakan fail ), sokongan untuk defragmenting aplikasi Windows Metro (kemungkinan untuk Windows 8 dan pengguna 8.1) , bersama-sama dengan mod analisis dalam ( membersihkan fail sampah ).

OS keserasian Smart Defrag ini bermula dengan Windows 2000 dan berakhir dengan Windows 8 dan 8.1 (32 bit dan 64 bit) . Ia adalah percuma dan pelbagai bahasa , termasuk dokumentasi pengguna, dan mengambil ruang yang rendah pada cakera. Antara muka yang menarik dan intuitif, peta cakera warna yang disesuaikan, dan pemeriksaan kemas kini automatik dapat diaktifkan.

Defrag Smart menunjukkan keputusan cemerlang menggantikan Windows disk defragmenter dan ianya bekerja secara automatik tanpa pengguna perlu  defrag secara manual.

Muat Turun IObit Smart Defrag 3
0 comments:

Catat Ulasan

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .