Boboiboy The Movie Di Pawagam 3 Mac 2016


Animonsta secara rasminya mengumumkan filem pertama Boboiboy pada tahun 2013 lalu, yang akan membawakan tajuk “Sfera Kuasa”. Saksikan BoBoiBoy The Movie pada 3.3.2016 di Malaysia dan 13 April 2016 di Indonesia. Bersama Kita Berjuang.

Filem pertama BoBoiBoy ini membawa BoBoiBoy dan kawan-kawannya mengembara di sebuah pulau misteri yang menempatkan sebuah Sfera Kuasa purba daripada Ochobot dengan kuasa yang tidak terperi.

BoBoiBoy akan menentang musuh yang paling sukar, seorang pemburu harta karun asing yang sedang mencari untuk memanfaatkan kuasa daripada Sfera Kuasa ini untuk keperluan sendiri. Perlumbaan antara BoBoiBoy dan makhluk asing untuk mencapai Sfera Kuasa dan membuka kunci kuasa baru. Alami tempat baru eksotik, yang tidak pernah dilihat, penjahat dan kuasa baru dari BoBoiBoy.

Sekumpulan pemburu harta asing bernama Tengkotak telah tiba di bumi dan menculik Ochobot untuk menggunakan ia untuk mencari "Sfera Kuasa" purba yang berkuasa bersembunyi di bumi. BoBoiBoy dan kawan-kawan kini perlu berlumba dengan masa untuk menyelamatkan Ochobot dan membongkar rahsia di belakang "Sfera Kuasa". Perjalanan mereka akan membawa mereka pada pengembaraan yang penuh dengan tindakan, komedi, dan kawasan yang indah. [Lihat Traler]

Nantikan watak watak baru Klamkabot, Bora Ra, Gaga naz, YoYo Oo, Kiki Ta dan Cici Ko.
0 comments:

Catat Ulasan

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .