Hostinger - Web Hosting PercumaHostinger menyediakan perkhidmatan hosting percuma dengan storan 2GB, Bandwidth 100GB, sokongan PHP dan MySQL, Website Builder dan Tanpa iklan. Amat sesuai untuk mereka yang baru menceburi bidang membuat laman web.

Walaupun ia diberi secara percuma ia amat mudah digunakan dan paparan laman web yang kemas dan sangat ringan. Selain percuma ia turun disertakan dengan  pekej Premium dan Business. Website Builder amat senang digunakan dengan lebih 100 tamplate laman wed dan mesra enjin carian (seo friendly)


Web  Hosting Percuma tanpa domain
Pakej ini amat sesuai dengan jenis laman web kecil - peribadi, komuniti, forum, blog. 90% Pelanngan Hostinger telah berpuas hati dengan pakej percuma ini kepada mereka. Namun, jika anda mempunyai laman web yang besar atau mendapat banyak pengunjung, dan memerlukan jaminan uptime dan backup harian, maka anda boleh cuba lihat-lihat pakej seterusnya iaitu premium dan business.

Web  Hosting Premium RM 8.99 sebulan
Pakej Hosting Premium Hostinger menawarkan perkhidmatan web hosting tanpa had dan percuma domain.com. Anda boleh menikmati perkhidmatan web hosting terbaik dengan harga yang sangat berpatutan. Kami memberikan had penggunaan CPU yang jauh lebih tinggi dan tanpa had sambungan. Server premium kami juga jauh lebih pantas dan bertenaga. Perkhidmatan Web Hosting Premium meliputi backup mingguan otomatis dan jaminan wang kembali 30 hari.

Web  Hosting Business RM 19.99 sebulan
Pakej Hosting Business jenis amat sesuai bagi sesiapa yang ingin membuka laman web syarikat / niaga dan pemilik laman web yang sibuk. Web Hosting Business mempunyai semua fitur web hosting terbaik termasuk fitur e-commerce seperti sijil SSL, dedicated IP, sokongan InnoDB, dan akses penuh SSH. Dengan memilih pakej Hosting Business, anda juga mendapat fitur backup harian otomatis dan jaminan wang kembali 60 hari.

0 comments:

Catat Ulasan

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best viewed with Firefox

Creative Commons License
Dimensi Siber oleh Shafuan Kechik Hakcipta terpelihara, Dibawah Lesen akta Creative Commons .